Lugeja kiri: Karlova hädas puudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümbrik. Foto on illustreeriv.
Ümbrik. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Tahan teada, mis asjaoludel jäeti tänavu kevadel puude oksad Karlova linnaosas lõikamata. Teatavasti lõigati neid siiani üle aasta kevaditi, mida pean ka normaalseks. Kui linn on istutanud puud, mille korrashoid nõuab rohkem tööd, siis peaks seda ka tegema.


Sel kevadel jäeti oksad lõikamata ja nüüd on need kasvanud nii pikaks ja laiaks, et ulatuvad kahekorruselise maja räästast juba kõvasti üle. Vihmaveerenne tuli vahel ikka puhastada, aga nüüd on pärast lehesadu kõik rennid lehti täis, nii et puhastamisest ei pääse, mis aga pole kuigi odav teenus. Niigi on Karlovat karistatud lehtede koristamisega.



Oksad on kasvanud ka vastu aknaid. Põhjapoolsed ruumid olid niigi hämarad, nüüd aga pole ilma elektrivalguseta seal ka keset päeva midagi teha. Lisaks häirivad suurte sügistuultega vastu aknaid kriipivad oksad.



Osa oksi on jälle nii madalal, et häirivad liiklust, kevadsuvel eritavad puud kleepuvat mahla, mida on raske maha pesta nii riietelt kui autodelt.



Miks linnavalitsus jättis oma kohustused täitmata? Küll aga peab pingutama kodanik, kui ta ei taha saada ähvardavaid kirju või trahve.



M. Varik,
Karlova elanik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles