Putin kinnitas napsuga tartlastele sõprust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Putin Atlantises tartlasi tervitamas
President Putin Atlantises tartlasi tervitamas Foto: Postimees.ee

Eile Tartus tähistatud klubi Atlantise vene-teemaliselt sünnipäevapeolt jõudis läbi astuda ka Venemaa president Vladimir Putin ning tõsta klaasi koos õhtujuhi Eduard Tomani ning asutuse juhi Olga Aasaviga rahvastevahelise sõpruse terviseks.

Nõukogude hümni taustal kahe turvamehega sisenenud Putin (keda kehastas Vanemuise teatri näitleja Aivar Tommingas) tõttas kohe kindlal sammul lavale ning pidas südamliku venekeelse kõne, milles andis teada, et Venemaa ongi tema ning kuulutas, et vaid tänu temale esineb õhtul otse Tallinnast tulnud tüdrukuteansambel Mjau.



Enne teda tervitasid külalisi ka kõik eelmised Venemaa presidendid - Mihhail Gorbatšov ning Boriss Jeltsin. Seda küll läbi õhtujuhi suu. Kuid mitte vähem sõbralikult ega suurriiklikumalt kui Putin peale neid.    



Samamoodi ehtvenelaslikult ülevoolavalt möödus kogu üritus. Nii esinemised, sisekujundus kui ka pakutud söök-jook. Ja viimast seisis mägede ning voolas ojadena. Sellist asja näeb taolistel üritustel harva.



Kokkuvõttes sai Atlantis taaskord hakkama igati korraliku sünnipäevapeoga ning jääb vaid loota, et jätkatakse ka tulevikus samas vaimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles