Kahe nädala eest Põlvamaal kadunud eakas seeneline on senini leidmata

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olimpiada Karasjova läks laupäeva õhtupoolikul metsa seenele. Praegu ei ole tema asukoht teada.
Olimpiada Karasjova läks laupäeva õhtupoolikul metsa seenele. Praegu ei ole tema asukoht teada. Foto: Lõuna politseiprefektuur

11. septembril alustas Lõuna politseiprefektuur Põlvamaal metsa seenele läinud 81-aastase Olimpiada otsinguid. Hoolimata metsade kammimisest nii koertega kui ilma, pole eidekesest kippu ega kõppu.


«Positiivseid tulemusi meil ei ole jah,» tõdes LõunaLehele selgitusi andnud otsinguid juhtiv politsei patrullitalituse komissar Arvo Turba.



81-aastane tartlanna Olimpiada Karasjova läks 12. septembri õhtupoolikul Mooste vallas Ahja lähistel metsa seenele ning õhtul koju tagasi ei ilmunud.



Kadunud naine on umbes 150 cm pikk, tal olid seljas sinised jope ja püksid, peas tumedam rätt, jalas mustad kingad ning  kaasas kitsam plastikust punutud korv, teatas kohe otsinguid alustanud politsei. Naist otsis päevi enam kui sada inimest: politseinikud, kaitseliitlased, Punase Risti töötajad ja vabatahtlikud. Paraku edutult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles