Suur tervisekõnd ootab juba osalejaid

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval ilmub Tartus Raekoja platsile taas üleelusuurune punane kets kirjaga «Käi jala!», tuletades tartlastele meelde nende tervist.


26. septembril aset leidva järjekordse tervisepäeva sündmused algavad Küüni tänava pargis kell 12 häälekalt, kõnede ja naiskoorilauluga. Seejärel teeb treener Brit Pikkuus soojendusvõimlemist ja kell 12.30  algab suur tervisekõnd. Raja pikkus on 15 kilomeetrit.



Tervisekõnnile oodatakse juba praegu registreerujaid. Linna tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree lubab, et kõige arvukamalt esindatud organisatsioone tänatakse pärast tervislike auhindadega.



«Kõige lihtsam on meeskond koos asutuse nime ja tervisekõnnil osalejate arvuga eelnevalt registreerida e-kirjaga sirje.kree@raad.tartu.ee,» märkis Kree.



Keppide pärast inimesed muretsema ei pea, sest isikut tõendava dokumendi alusel on kõnnikeppe võimalik alates kella 11.45-st platsilt tasuta laenata.



Neile aga, kes tervisekõnnist osa võtta ei soovi, jätkub meelolukas tervisepäev kesklinnas. Näha saab tantsijate ja võimlejate esinemist ning vahepeal kutsub treener taas kõiki ühiselt võimlema.



Küüni tänava parki on üles seatud ka tervisetelk, kus saab tervist kontrollida ja treeninguplaanide koostamiseks nõu kuulda ning elava järjekorra alusel isegi kaela ja õlgu masseerida lasta.



Tervisepäev


• 26. septembril kell 12–15 Tartus Küüni tänava pargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles