Raudteesilla remont häirib reisirongiliiklust Tallinna-Tartu liinil

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee kiirrong.
Edelaraudtee kiirrong. Foto: Margus Ansu.

Kahel järjestikkusel laupäeval remondib Eesti Raudtee Tartu külje all Amme jõe silda ning Tartust Tallinnasse ja vastupidi rongiga ei pääse. Reisijatevedu siiski ei katke, kuna Tartu ja Tabivere vahele paneb Edelaraudtee käima bussid.


Kuna rong 12. ja 19. septembril Kärknast enam Tartu poole edasi ei pääse, sõidab Tallinnast kell 14.42 Tartu suunas reisi alustav reisirong nr  212 ja Tallinn-Tartu kiirrong nr 014 (Tallinnast 16:45) Tabivereni, teatas AS Edelaraudtee teenindusjuht Margus Kehva.



Tabiverest Tartusse toimetatakse reisijad bussidega, mis jõuavad sihtkohta ligikaudu 15 minutit hiljem rongi plaanikohasest ajast.



Ka Tartu–Tallinn reisirongi nr 213 (Tartust 18:04) reisijad toimetatakse Tartust Tabivereni bussidega, Tabiverest Tallinna suunal jätkub reis rongiga, mis 12. ja 19. septembril saabub vahejaamadesse ja lõppjaama hiljem kui tavaliselt.



Varahommikuste reiside Tallinn-Tartu nr 210 ja Tartu-Tallinn nr 211 liiklusgraafikus muudatusi ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles