Piltuudis: viimased toimetused enne kooli

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Järgmisest nädalast Miina Härma gümnaasiumis 1.b klassis kooliteed alustav Meena Rooden tuli eile oma uhiuuele koolivormile järele pea kogu perega.

Kaasas olid isa Priit, väike õde Saale Heti ja vanem vend Mikk, kes läheb samas koolis juba neljandasse klassi. Venna riiete kättesaamiseks mindigi järgmise asjatoimetusena üles otsima tema klassijuhatajat.

Esimese klassi juhatada võtnud noor õpetaja Kaia-Maria Ellik (paremal) rääkis, et koolivormi tahtsid oma lastele päris paljud vanemad, umbes pooltel klassi 24 lapsest on see nüüd olemas. Vormi kandmine ei ole kohustuslik, aga soovijad võivad osta mütsi, vesti või kardi­­gani.

Vormide tellimise eest hoolitsev arendusjuht Tiia Lepik aga ütles, et ilmselt tuleb vormikandjaid veel juurde. Tellimused tehti juunis, kuid et mitmed vanemad kartsid, et laps kasvab suve jooksul ootamatult pikaks, jäeti see töö oktoobrisse.

Oma vormi said eile kätte ka värsked gümnasistid, kes kutsuti infopäevale, et selgitada, kuidas asjad järgmisel kolmel aastal käima hakkavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles