Tammeka jalgpallurid kutsuti Eesti koondiste kogunemistele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tammeka esindusmeeskonna kaitsjad Siim Sillaots ja Andre Paju kutsuti Eesti U19 koondisesse maavõistlusmänguks Inglismaa vastu, teatas klubi kodulehekülg. Mäng toimub Maarjamäe staadionil 5. septembril kell 18.

Nii Sillaots kui ka Paju on end kindlalt Tammeka põhirivistusse mänginud. Paju on esindusmeeskonna särgis sellel hooajal kaasa teinud 19 kohtumises. Sillaots murdis Tammeka põhikoosseisu suvel ning on praeguseks kaasa löönud kaheksas meistriliiga mängus.

Tammeka esindusnaiskonna mängijad Grete-Lilijane Küppas ja Eneli Vals kutsuti naiste A-koondisesse maavõistlusmänguks Walesiga ning U19 koondise treeninglaagrisse kutsuti Kädri-Li Ootsing ja Eva Nõmme.

Naiste A-koondis kohtub 10. septembril Haapsalus Walesiga, et valmistuda ette 20. septembril A. Le Coq Arenal toimuvaks MM-valikmänguks Itaalia vastu.

22-aastane Eneli Vals on A-koondise eest teinud juba 11 mängu ja löönud ka ühe värava. 19-aastane Grete-Lilijane Küppas on A-koondist esindanud kolmel korral.

Naiste U19 koondis koguneb 6.-9. september samuti Haapsalus treeninglaagris, millega valmistutakse ette Leedus toimuvaks EM-valikturniiriks, kus minnakse kokku võõrustajate, Portugali ja Rootsi koondistega. Nii Eva Nõmme kui ka Kädri-Li Ootsing on U19 koondises varasemalt mänginud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles