Rocki vastasteks on Ventspils, Södertälje ja Zepter Vienna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki korvpallimeeskond kaotas EuroChallenge sarjas kodumängu Rumeenia klubile Gaz Metan Medias 68:70 (pildil Tanel Kurbas).
TÜ/Rocki korvpallimeeskond kaotas EuroChallenge sarjas kodumängu Rumeenia klubile Gaz Metan Medias 68:70 (pildil Tanel Kurbas). Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Rocki alagrupivastasteks Eurochallenge'i sarjas loositi täna Ventspilsi (Läti), Södertälje Basketi (Rootsi) ja Zepter Vienna (Austria) meeskonnad. Need neli meeskonda kuuluvad EuroChallenge'i läänekonverentsi teise alagruppi.

Rakvere Tarvas loositi sama konverentsi esimesse alagruppi, kus mängivad veel Dijon Basket (Prantsusmaa), Shoeters Den Bosch (Holland) ja Antwerp Giants (Belgia).

Kommentaarid

Rocki peatreener Gert Kullamäe ütles Tartu Postimehele, et tulemustega võib üldjoontes rahul olla, kuigi vastaste koosseise veel ei tea.  „Ventspils on ju teada ja tuntud ning Rootsi tase on ka enam vähem teada,“ märkis ta.

Kõige vähem oskas Kullamäe öelda Austria meeskonna kohta. „Austria taset me teame, aga kui palju seal austerlasi on, seda mina ei tea. Eks seal on ikka rohkem ameeriklasi nagu on klassikalised euroopa satsid,“ ütles Kullamäe.

Kolmest kõige tugevamaks pakkus Kullamäe Ventspilsi meeskonda. „Aga ma ei tea ju koosseise ja olgem ausad, meil on siiamaani ainult Joosep Toome meeskonnas. Joosepiga üksi läheb meil kõigiga raskeks nii või naa,“ naeris Kullamäe.

„Aga majanduslikult läks meil küll hästi.  Reisid on ju Rootsi ja Lätti. Ning Austriasse saab ka suhteliselt normaalsete kuludega,“ ütles peatreener.

Münchenis loosimist jälginud Rocki mänedzer Meelis Pastak ütles Tartu Postimehele, et kõige suurem küsimärk on Viini meeskond. "Teades, et austerlased komplekteerivad oma meeskonna hästi välismaalastega, võib arvata, et selles meeskonnas hakkab mängima palju ameeriklasi," arvas Pastak. Sama võib Pastaku meelest olla ka Södertälje meeskonnaga. 

Igast alagrupist pääseb edasi kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles