Rock ja Tarvas on 32 EuroChallenge klubi hulgas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki korvpallimeeskond kaotas EuroChallenge sarjas kodumängu Rumeenia klubile Gaz Metan Medias 68:70 (pildil Marek Doronin).
TÜ/Rocki korvpallimeeskond kaotas EuroChallenge sarjas kodumängu Rumeenia klubile Gaz Metan Medias 68:70 (pildil Marek Doronin). Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna teatati need 32 korvpalliklubi, kes uuel hooajal löövad kaasa EuroChallenge sarjas. Nende hulgas on ka Tartu Rock ja Rakvere Tarvas.

32 klubi hulgas hakkavad selles sarjas mängima veel näiteks Zepter Vienna (Austria), Antwerp Giants (Belgia), BC Minsk (Valgevene), Joensuun Kataja (Soome), Dijon Basket ja Cholen Basket (Prantsusmaa), Ventspils (Läti), Gaz Metan Medias (Rumeenia), Krasnõje Krõlja, Jekatarinburgi Ural ja Ljubertsõ Triumph (Venemaa), Södertälje Kings (Rootsi) jne. Täielikku meeskondade nimekirja saab vaadata siit.

32 meeskonda jagatakse kõigepealt kaheksasse neljaliikmelisse alagruppi, järgmisesse ringi pääseb igast grupist kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles