Tartu volikogus vahetub kaks liiget

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Peterson
Peep Peterson Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartu linnavolikogu teatel vahetub esinduskogus ühe Isamaa ja Res Publica Liidu liige ning üks Sotsiaaldemokraatliku erakonna esindaja.

Kristjan Mugra (Isamaa ja Res Publica Liit) volikogu liikme volitused on enne tähtaega lõppenud vastavalt kohaliku omavalitsuse korralduse seadusele, teatas volikogu pressiesindaja. Mugra püsiv elukoht ei olnud rahvastikuregistri andmete kontrollimise ajal Tartu linnas. Asendusliikmena on tänasest volikogus Tiiu Laan.

Alates 27. juunist on vastavalt Peep Petersoni (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) avaldusele taastatud tema volitused Tartu Linnavolikogu liikmena ning volikogust lahkub asendusliige Juha-Matti Aronen.

Peep Petersoni volitused peatati 22. mail vastavalt kohaliku omavalitsuse korralduse seadusele, kuna ta ei osalenud volikogu istungitel kolme järjestikuse kuu jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles