Politsei hoiatab tartlasi annetusi koguva kelmi eest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annetuste koguja võtab heausksetelt sellisele lehele ka allkirju.
Annetuste koguja võtab heausksetelt sellisele lehele ka allkirju. Foto: Politsei

Politsei hoiatab Tartu kesklinnas tegutseva ning annetusi küsiva tumedanahalise meesterahva eest, kelle näol võib tegu olla kelmiga.

Lõuna prefektuuri patrullpolitseinikud kontrollisid eilekahtlusalust kodanikku, kelle tegevuseks on eeldatavasti inimestelt raha väljapetmine annetuseks. Tõmmu nahavärvusega kahekümnendates eluaastates meesterahvas liikus ringi Küüni ja Poe tänava kandis ning küsis inimestelt annetusi, teatas Lõuna prefektuur.

Politsei konfiskeeris arvatava kelmi käes olnud annetuste lehe, kus küsitakse abi füüsilise puudega inimeste ja laste rahvusvahelise keskuse ehitamise jaoks. Teadaolevalt on heausksed inimesed teinud mehele annetusi viie kuni kümne euro ulatuses.

Korrakaitsjad kutsuvad inimesi üles ettevaatlikkusele ning soovitavad oma raha kergekäeliselt mitte kinkida. Kõigil, kellelt sellise skeemi alusel raha küsitakse, palub politsei teatada kohe telefonil 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles