Lennuakadeemia tunnustas tudengeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lennuakadeemia jagas õppeaasta lõpuaktusel stipendiume tulevastele lenduritele ja lennujuhtidele. Õhusõiduki juhtimise eriala üliõpilastele mõeldud 350-eurose Otto Tauri stipendiumi sai kolmanda kursuse tudeng Reinold Käsik.

Lennuliiklusteeninduse ASi rahastatavale 750 euro suurusele stipendiumile said kandideerida lennuliiklusteeninduse eriala üliõpilased. Konkursile laekus seitse taotlust ning stipendiumivääriliseks peeti kaht selle eriala tudengit, Triin Kuusemetsa ja Kristin Vodjat.

Lennuakadeemia andis samuti välja Roland Karlssoni stipendiumi, millega tunnustatakse parima lennuohutusalase lõputöö koostanud ja kaitsnud üliõpilast. 639,12-eurose (10 000 krooni) stipendiumi pälvis õhusõiduki juhtimise õppekava üliõpilane Ain Siimsaare, kes kaitses hindele «suurepärane» oma lõputöö «Lähenemisel valedest otsustest tingitud lennuõnnetused ja -intsidendid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles