Sunshine naasis rühmvõimlemise MMilt neljandana

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine esinemine.
VK Janika Sunshine esinemine. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel Soomes Lahtis peetud rühmvõimlemise maailmam4eistrivõistlustel saavutas VK Janika Sunshine neljanda koha Venemaa, Soome ja Bulgaaria järel.

Lahtis osales kokku 27 võistkonda 14 riigist. Eestit suurvõistlusel esindanud VK Janika Sunshine võistluskava «Send in the Clowns» on emotsionaalne, kauni muusika ja ülesehitusega ning valminud koostöös Soome koreograaf Antton Laine´ga, teatas võimlemisklubi.

Finaalvõistlus, kus Tartu võistkond startis viimasena, oli väga dramaatiline ja pingeline. Venemaa võistkond Madonna võitis kolmandat korda järjest kuldmedalid. Vaid 0,05-punktilise kaotusega jäi Soome võistkond OVO Team kodupubliku suureks pettumuseks teiseks ja kolmanda koha võitis Bulgaaria rahvuskoondis.

VK Janika Sunshine sai teist aastat järjest neljanda koha ning saavutas finaalvõistlusel oma karjääri kõrgeimad punktid - 18,80.

Rühma treenerid on Kristiina Noor ja Maire Kamarik. Võistkond on näidanud, et kuulub maailma tippkonkurentsi ja juba järgmisel hooajal ollakse arvestatav medalikandidaat maailmameistrivõistlustel Moskvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles