Raskes avariis Kaarepere viaduktil hukkus naine

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Jõgevamaal.
Liiklusõnnetus Jõgevamaal. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Täna õhtupoolikul juhtus avarii Jõgevamaal Palamuse vallas Kaarepere lähistel Piibe maantee 31. kilomeetril. Esialgsetel andmetel hukkus liiklusõnnetuses naisterahvas ning hulk inimesi sai vigastada.

Umbes kella 16.47 paiku lõhkes Kaarepere viadukti ületanud veoautol rehv. Suur masin, mida juhtis 43-aastane Jüri, kandus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku vastu tulnud sõiduautoga Hyundai Tucson. Sõiduauto juht, 45-aastane Tiina, hukkus sündmuskohal. Kaks kaasreisijat said vigastada.

Veoautole omakorda sõitis külje pealt otsa Hyundai taga liikunud sõiduauto Mazda, mille roolis oli 57-aastane Tõnis. Selleski sõidukis said vigastusi kaks inimest. Veokijuht sai kergemaid vigastusi.

Kokkupõrgete järel sõitis veoauto läbi sillapiirde ja jäi osaliselt rippuma üle viadukti ääre.

Tartu Ülikooli Kliinikumi toimetati sõidukis Hyundai kaasreisijatena viibinud 41-aastane Katrin ja 55-aastane Maret, kes jäeti haiglaravile.

Veokijuht, sõiduauto Mazda juht ja temaga kaasa sõitnud 58-aastane Lehte lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

Tee oli avariipaigas kuiv. Politsei kinnitusel olid avarii osalistel kõik turvanõuded täidetud.

Veel kella poole 10 paiku õhtul käis avariipaigal tõsine töö ning liiklus oli jätkuvalt suunatud kõrvalteedele. Kohale oli toodud tõstuk, mis hoidis üleval üle silla rippuva veoauto kabiini.

Kell 23.12 teatas maanteeinfokeskus, et sündmuskohal on liiklus taastatud.

Juhtunu üksikasjade väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles