Pääsupesas võistlesid väikesed triatleedid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

«Mida te teete esimese asjana, kui jooksult tagasi tulete?» päris Pääsupesa lasteaias triatloni korraldada aidanud klubi Tris­mile juht Margus Püvi stardis. «Võtame ratta ja hakkame sõitma,» kõlas vastuseks.

«Eiiii!» raputas Püvi pead. «Õige! Kiiver tuleb ka pähe panna,» meenus lastele võistluse tähtis reegel. Seejärel võis anda stardi ning põnnid läksid innuga jooksuretkele.

«Meie lastetriatloni alad on veidi teistsuguses järjekorras,» selgitas Pääsupesa lasteaia liikumisõpetaja Maive Mõttus. Jooksule järgnes rattasõit ja alles siis ujumine. Niipidi seetõttu, et noored spordisõbrad end pärast basseinis kümblemist ei külmetaks.

Võistlus ise käis nagu lastel ikka. Kes sõitis kolme ette nähtud jalgrattaringi asemel kaks, kes väntas rõõmuga paar ringi rohkemgi. Kui ka ujumis­oskust nappis, oli ikkagi pärast õues sportimist kosutav basseinis sulistada.

Pääsupesa lasteaias peeti lastetriatloni teist korda ning sellest võttis osa ligi 150 mudilast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles