Nõo ja Tartu sulgpallurid saabusid Viimsist võitudega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil pjedestaali kõrgeimal astmel segapaarismängu võitjad Kristjan Kaljurand ja Laura Tomband.
Pildil pjedestaali kõrgeimal astmel segapaarismängu võitjad Kristjan Kaljurand ja Laura Tomband. Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Viimsi spordihoones Eesti GP-sarja finaal sulgpallis, kuhu pääsesid jooksva edetabeli kaheksa parimat mees- ja naisüksikmängijat ning neli mees-, nais-, ja segapaarpaari.

Kõik esikohad jagati võrdselt kahe klubi sulgpallurite vahel: TÜASK ja Nõo SK. Kahekordseteks võitjateks tulid Kristin Kuuba Nõost ja Kristjan Kaljurand TÜASK-st.

Võistluse kõige suurem üllatus tuli naisteüksikmängus, kus koolitüdruk Kristin Kuuba võitis tasavägises finaalis Laura Vana (Tallinn), tulles kolmandas otsutavas geimis 17:20 kaotusseisust välja tulemusega 24:22.

Naispaarismängu finaalis läks vaja samuti kolmandat otsutavat geimi, kus Nõo tüdrukud Kristin Kuuba ja Helina Rüütel võitsid TÜASK sulgpallureid Kertu Margust ja Grete Talvistet.

Meesüksikmängu finaalis võitis Raul Käsner (TÜASK) klubikaaslast Ronald Üprust kahes geimis(21:16/21:17).

Meespaarismängu esikoht läks Eesti meistritele Kristjan Kaljurannale ja Robert Kaselale (TÜASK/Nõo SK). Segapaarismängus võitsid TÜASK-st Kristjan Kaljurand ja Laura Tomband Nõo paari Mikk Järveoja ja Helina Rüütli kahes geimis (21:13/25:23).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles