Siguldas jagati medaleid noortelele sulgpalluritele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lätis Siguldas peetud 19. rahvusvahelisel sulgpalliturniiril pakkusid Balti noorsportlastele tugevat konkurentsi Poola ja Venemaa klubide mängijad. Eestit esindasid Nõo SK, Tartu Triitoni, TÜASK ja Pärnu SK sulgpallurid.

Kõige nooremas, kuni 11-aastaste vanuseklassis tõi eestlastele esikoha Artur Ajupov (Triiton), teatas klubi treener Ülle Kaart.

U-13 vanuse üksikmängudes saavutasid igati tubli teise koha Kaisa Leidik (Triiton) ja Robert Sokman (Triiton). Meespaaris võidutsesid Hans-Kristjan Pilve (Pärnu) – Mikko Leo Selg (TÜASK).

U-15 klassis võistlesid suurepäraselt TÜASK tüdrukud Hannaliina Piho ja Edith Rästa, kes üksikmängus saavutasid kaksikvõidu ja koos ka naispaari esikoha. Kolmanda kuldmedali võitis Piho koos Matis Kaartiga (Triiton) segapaarismängus, teiseks tulid Kerli Kuus ja Marcus Lõo (Nõo).

Meespaaris võitsid esikoha Lõo ja Daniel Juht (Pärnu). Hõbedale jäid Albert Tamm ja Robert Joonas (Nõo). Selle vanuse poiste üksikmängu eestlaste parimana võitles Matis Kaart (Triiton) ennast finaali, kuid rohkemaks võimu ei jätkunud. Tasuks hõbemedal.

U-17 neidudest tõi esikoha koju Kati-Kreet Marran (Nõo). U-17 meespaaris said magusa võidu ja kuldsed medalid Mikk Õunmaa ja Hendrik Neemre (Triiton). Naispaaris võitsid teise koha autasud Eva Arumets ja Kätlin Lattik (TÜASK).

Vanimas, U-19 vanuses peremehetsesid Nõo noormehed Mikk Järveoja Marten Lepasaar, kes hõivasid pjedestaali kõrgeimad astmed nii üksik- kui ka meespaarismängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles