Tervisespordikeskuses valmis jõulinnak

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa tervisespordikeskuse uut jõulinnakut näitab keskuse juht Priit Viks.
Tartumaa tervisespordikeskuse uut jõulinnakut näitab keskuse juht Priit Viks. Foto: Erakogu

Elvas Tartumaa tervisespordikeskuses sai valmis jõulinnak, kus nüüd saab lisaks jooksmisele, rattasõidule ja suusatamisele sooritada jõuharjutusi ja venitusi.

Keskuse juht Priit Viks märkis, et linnak koosneb seitsmest elemendist: venitusseinast, selja- ja kõhulihaste pingist, rööbaspuudest, tasakaalupoomist, tõstepalgist ja ronilast. «Oleme arvestanud, et spordisõber saaks harjutustesse kaasata kõik põhilised lihasgrupid ehk teisisõnu harjutused ülakehale, seljale, kõhule, jalgadele ja kätele.»

Viksi sõnul on oluline end pärast sportimist või jõuharjutust korralikult venitada. Nõuandeid leiab venitusseinal asuvatest juhistest.

Jõulinnakut on juba jõudnud testimas käia Eesti laskesuusatamiskoondis, kes viibis Elvas  ettevalmistuslaagris. Laskesuustamise A-koondise treeneri Mihkel Joosingu kinnitusel on jõulinnakus olemas kõik vajalik kvaliteetseks treeninguks.

Tulevikus plaanib keskus jõulinnakut ka veidi suuremaks ehitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles