Kõrgem kunstikool teeb Tartu vaksalist moemeka

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vaksal.
Tartu vaksal. Foto: Sille Annuk / Postimees

Sel laupäeval saab vastrestaureeritud Tartu rongijaamast Emajõe Ateena üks moodsaim paik, sest Tartu kõrgem kunstikool korraldab seal moelavastuse MPT.

Show ühendab endas disaini-, moe-, muusika-, tantsu- ning videokunstielemendid, teatas kõrgem kunstikool. Kui mullu korraldati Mood-Performance-Tants

Ahhaa teaduskeskuses, tõmmates paralleele teaduse ja moe vahele, siis sel korral on MPT motoks liikumine ja kiirus, mis kajastub nii rongijaama kui ka moe iseloomus.

Lisaks kohalike noorte moeloojate seitsmele kollektsioonile saab laupäeval näha ka kolme andeka külalisdisaineri loomingut ning MPT nimekate vilistlaste (Hanna Korsar, Kätlin Kaljuvee, Triinu Pungits, Timmo Vahar, Ingrid Paats) ühiskollektsiooni.

Teismeikka jõudmise puhul valmis Mood-Performance-Tantsu ajaloost ka vürtsikate kaadritega kirev kogumik, millega huvilised saavad tutvuda siin.

Lavastus algab vaksalis kell 21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles