Viimaseid päevi saab teatada noortesõbralikust asutusest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsus ootab kuni 6. maini teateid ettevõtete ja organisatsioonide kohta, kus lastele ja noortele on loodud tõepoolest silmapaistvalt häid tingimusi.

«Lisaks füüsilisele keskkonnale hindame ka teeninduse professionaalsust ja vastutulelikkust, asutuse valmisolekut korraldada perede jaoks olulisi sündmusi ning võtta noori ka näiteks praktikale,» selgitas abilinnapea Tiia Teppan.

Konkursile võib esitada kõiki teenusepakkujaid - kohvikuid, poode, meelelahutusasutusi, aga ka perearste, hambatohtreid ja teisi teenindajaid.

Ettepanekud saab esitada veebikeskkonnas: www.tartu.ee/reg/asutus või saata e-posti aadressil Kristel.Altosaar@raad.tartu.ee või postiaadressil Tartu LV kultuuriosakond, noorsooteenistus, Raekoja plats 12, 51004 Tartu.

Esitada ei saa neid ettevõtjad, asutusi või organisatsioone, kel juba on põhimääruses kirjas lastehoiu- ja noorsootööteenuste pakkumine või alus-, üld- ja huvihariduse andmine.

Kõige laste- ja noortesõbralikumat ettevõtet ning organisatsiooni tunnustatakse Tartu parimate ettevõtjate tänuüritusel 4. juunil.

Lisainfot konkursi tingimuste kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles