Galerii: Tartus algas Maamess

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igal aastal vähemalt 20 000 huvilist Tartusse meelitav Maamess on taas alanud. 370 firmat 10 riigist tutvustavad end maa-, metsa- ja aiasõpradele.

Eksponentide ja külastajate käsutuses on enam kui 50 000 ruutmeetrit näitusepinda. Näha saab võimsaid põllu- ja metsatööriistu, tutvuda ehituslahenduste ja käsitööga. Messilt ei puudu ka värske toit ja elus loomad.

Maamess muudab muu hulgas ka Tartu liikluskorraldust. 18. - 20. aprillini on Tallinna suunalt Tartusse sissesõit suunatud Ringteele. Kreutzwaldi tänaval (Tuglase ja linnapiiri vahelisel lõigul) on kehtestatud parkimiskeelud ning teega külgnevatele aladele on sissesõidud lubatud ainult teeomaniku lubadega.

Messikülastajate sõidukid on suunatud parkima Laululava alumisse ja ülemisse parklasse, Ravila tänava lõpus asuvasse parklasse ning Lõunakeskuse parklasse.

Seoses messi külastatavusega on piirkonnas tavalisest tihedama liiklus ja Tuglase-Kreutzwaldi ristmikul võivad tekkida järjekorrad. Tavaliiklejatel soovitatakse vältida selle ristmiku kasutamist messipäevadel, teatas Tartu liikluskorraldusteenistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles