Peipsil vajus auto läbi jää

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. aprillil sõitis sõiduauto Niva Varnja lähistel Koosa jõe suudmealal jääprakku ning vajus hiljem üleni vee alla.
15. aprillil sõitis sõiduauto Niva Varnja lähistel Koosa jõe suudmealal jääprakku ning vajus hiljem üleni vee alla. Foto: Lõuna prefektuur

Päike on suurema osa Peipsile sadanud lumest sulatanud ja tekkinud vesi otsib jääst läbipääsu. Väga palju auke on vesi uuristanud praokohtadesse ning eile sõitis üks auto ka taolisse prakku sisse.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatati 15. aprillil kell 14.49 Varnja kordonisse, et Peipsi järvel Koosa jõe suudmest 300 meetri kaugusel, kus sõidukite liikumine on keelatud, vajus läbi jää sõiduauto VAZ.

Kaks meest said sõidukist välja ja palusid abi masina väljatõmbamiseks. Autot prooviti karakatiga välja tõmmata, kuid selle tulemusel vajus Niva üleni vee alla.

Täna kirjutas Tartu Postimees loo, kuidas Piirissaare ja Laaksaare vahel on autodega sõitmine lõppenud ning lähiajal tuleb ilmselt mootoritega masinatele jääleminekukeeld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles