Kõik noorte meistritiitlid sulgpallis tulid Tartumaale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Sille Annuk

Nädalavahetusel selgusid Eesti noortemeistrid sulgpallis. Kõik tiitlivõidud noppisid Tartu linna ja maakonna sportlased. Kristin Kuuba tõusis aga lausa kolmekordseks Eesti noortemeistriks.

Viimsi spordihallis jagati esmakordselt välja meistritiitlid U19 klassis, kus said osaleda kõik parimad mängijad, olenemata vanuseklassist.

Naisüksikmängus oli järjekordselt heas hoos Kristin Kuuba(Nõo SK), kelle finaalivastaseks oli kaks aastat vanem, Rootsis harjutav tallinlanna Anete Martin. Geimivõidud 21:5 ja 21:14 Kristinile, teatas sulgpallitreener Mart Siliksaar.

Meesüksikmängu finaalis olid vastamisi tartumaalased Sten Rääbis (Triiton) ja Mikk Järveoja (Nõo SK), võit Stenile 21:15 ja 21:19. Kolmas koht Marten Lepasaarele (Nõo SK).

Naispaarismängus tuli kindel võit Nõo SK naispaarile Helina Rüütelile ja Kristin Kuubale. Pronksmedalid võitsid veel Kati-Kreet Marran (Nõo SK) ja Sale-Liis Teesalu (Triiton).

Meespaarismängu finaalis pidasid kolmegeimilise mängu Tartumaa paarid. Mängu võitis TÜASK meespaar Mihkel Talts ja Sander Sauk, kelle vastasteks olid Sten Rääbis ja Sander Merits spordiklubist Triiton. Geimid lõppesid tulemustega 21:19; 11:21; 21:15. Kolmas koht jäi Nõo SK meespaarile Marten Lepasaarele ja Mikk Järveojale.

Segapaarismängus jõusidi finaali arvatavad favoriidid Eesti täiskasvute meistrid Mihkel Laanes (Triiton) ja Kristin Kuuba, kelle vastasteks kolmegeimilises mängus Nõo SK segapaar Mikk Järveoja ja Helina Rüütel. Võit kuulus Eesti meistritele. Geimid vastavalt 20:22; 21:18 ja 21:13.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles