Kirjanduskonkursi tähtaeg nihkus edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirjandusfestivali Prima Vista eelüritusena käib kirjandusauhinna «Esimene samm» võistlus. Tähtaega on nädala võrra edasi nihutatud, nüüd on selleks 20. märts.

Kandideerima oodatakse kõiki autoreid oma ilukirjanduslike debüüttekstidega, mis on trükiajakirjanduses avaldamist leidnud 2012. aasta jooksul. Preemia suurus on 333 eurot ja see makstakse välja stipendiumina kirjandusfestival Prima Vista fondist Tartu Kultuurkapitalis.

Kandidatuuri saavad esitada autorid ise ja/või meediaväljaannete toimetajad. Kandideerimiseks tuleb esitada vabas vormis avaldus koos autori kontaktandmetega ja paberkandjal koopia avaldatud tekstist koos ilmumisandmetega.

Vajalikud materjalid tuleb saata postiga või viia Eesti Kirjanduse Seltsi (konkurss «Esimene samm», Tartu kirjandusmaja, Vanemuise 19, 51014 Tartu).

Preemia antakse võitjale pidulikult üle Tartus 23. aprillil, rahvusvahelisel raamatu ja roosi päeval Prima Vista eelüritusel. Kirjandusfestival Prima Vista kestab tänavu 9.–12. maini Tartus ja Valgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles