Võõras kodus märatsenud purjus naine vajus pärast õunasöömist unne nagu Lumivalgeke

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus külanaine elas end naabertalus välja. Pärast õunasöömist heitis ta puhkama nagu lumivalgeke.
Purjus külanaine elas end naabertalus välja. Pärast õunasöömist heitis ta puhkama nagu lumivalgeke. Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Põlvamaale Mooste valda Viisli külla koju saabunud majaperemees mõistis puruks pekstud nelja akent märgates kohe, et külas on käinud keegi, keda ta polnud kutsunud. Külaline ise polnud siiski veel lahkunud, vaid puhkas peremehe voodi all peatäit välja.


Lõuna politseiprefektuuri teatel palus 7. mail kella 12.20 ajal politsei abi mees, kes teatas, et purjus naisterahvas Sirje oli ära lõhkunud tema maja neli aknaklaasi.



Kohapeal selgus, et 50-aastane Sirje oli omavoliliselt läbi lõhutud akna lukustatud majja sisenenud, seal õuna söönud ja piima joonud ning magas majaperemehe saabudes voodi all. Enne politsei saabumist oli naine siiski ärganud ning lahkunud.



Konstaabel leidis nimetatud naise üles tema kodu juurest. Sirjel tuvastati 2,4-promilline joove ning ta toimetati kainenema. Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles