Tartus sõitis auto otsa teed ületanud neiule

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada. Foto on illustreeriv.
Ülekäigurada. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Reede õhtul kella 21 paiku juhtus liiklusõnnetus Tartus Kalda tee 24b ees oleval ülekäigurajal, kus auto sõitis otsa teed ületanud neiule.

Teed hakkasid ületama 23aastane Harri ja 22aastane Maarja-Liis. Kuigi esimesel sõidurajal peatus auto, et anda teed jalakäijatele, ei saanud teisel sõidureal liikunud BMW pidama ja sõitis otsa teed ületanud neiule. Tumesinist värvi BMW roolis oli 25aastane Igor.

Kiirabi toimetas neiu haiglasse, kus politseile antud esmase tagasiside järgi olla neiul ülirasked vigastused.

Politsei selgitas, et kõik õnnetuses osalenud olid kained, ka BMW rehvid vastasid nõuetele. Õnnetuspaigas oli tänavavalgustus, kuid pime aeg ja lumesadu vähendasid oluliselt nähtavust. Ühtlasi ei kandnud kumbki jalakäijatest helkurit või muud valgusallikat, millega end nähtavaks teha. Politsei alustas juhtunu uurimiseks menetlust.

Politsei palub kõigil, kes juhtusid liiklusõnnetustest pealt nägema, võtta ühendust Lõuna prefektuuri avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles