Keskerakond korraldab meeleavalduse kõrgete kodukulude vastu ka Tartus

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna korraldatud meeleavaldus majandusministeeriumi ees Harju tänaval.
Keskerakonna korraldatud meeleavaldus majandusministeeriumi ees Harju tänaval. Foto: Uwe Gnadenteich

Homme, 21. veebruaril kell 16.00 korraldab Keskerakond Tartus Raekoja platsil meeleavalduse avaldamaks protesti valitsuse vastu elektri hinna ja võrgutasude tõusu osas.

«Ülikoolilinna inimesed ei kavatse niisama pealt vaadata, kuidas inimesi kodukuludega ebaõiglaselt nööritakse,» rääkis meeleavalduse eestvedaja, Tartu Linnavolikogu liige Silver Kuusik. «Kodukulud tuleb kontrolli alla saada, sest vastasel korral satuvad tuhanded pered arvete tasumisel raskustesse.»

Kuusik rõhutas, et eelkõige tahetakse anda valitsusele märku, et kogu Eestis ei olda majandusministri tööga rahul. «Tallinnas tuli tänavale protestima pea pool tuhat inimest ning olen üsna kindel, et see on algus meeleavalduste reale üle Eesti.»

Esmaspäeval toimus elektri hinna tõusu vastane meeleavaldus Tallinnas majandusministeeriumi ees, kus nõuti majandusministri tagasi astumist ja kodukulude kontrolli alla võtmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles