Tartu Maratoni lasteüritustele on oodata kuni 2000 last

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni lastesõidud on alati populaarsed.
Tartu maratoni lastesõidud on alati populaarsed. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tartu Maratoni lastesõidud on kavas laupäeval, 16. veebruaril Tartus Tähtvere Spordipargis. Eelmisel aastal osales suusasõitudel 1645 last, sel aastal on korraldajad valmis kuni 2000 lapse vastuvõtuks, annab teada maratoni pressitalitus.

Päev enne Tartu Maratoni toimuvad lastesõidud on kõigile tasuta ning osalema on oodatud lapsed igas vanuses, nii poisid kui tüdrukud.

„Distantsid varieeruvad vastavalt vanusele 500 meetrist kuni 4 kilomeetrini. Sel aastal on ajakava mitmekesisem, mis tähendab, et lastel on stardis rohkem ruumi. Uuendused puudutavad ka dendropargi radu, mis on ette valmistatud selliselt, et need oleksid jõukohased igale vanusegrupile,“ rääkis klubi Tartu Maraton projektijuht Kunnar Karu. Karu tuletab ka meelde, et lastesõidud ei ole võistlus kõrgeima koha eest, mistõttu ongi kõikidel laste stardinumber üks.

Programmi kuulub ka maskottide suusasõit, mis algab 20 minutit enne lastesõitude algusest kell 10.40. Laste suusasõidud toimuvad alates kella 11st kuni kella 13ni.

Tartu Maratoni lastesõitudega avatakse ka Tartu Mini Neliküritus 2013. Lisaks suusamaratonile kuuluvad sarja jooksumaratoni, rattaralli ning rattamaratoni lasteüritused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles