Sulgpallurid tõid Riiast medaleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A-liiga meesüksikmängu esikolmik. Pildil vasakult: Rainer Kaljumäe, üksikmängu võitja leedukas Kestutis Navickas ja Ronald Üprus.
A-liiga meesüksikmängu esikolmik. Pildil vasakult: Rainer Kaljumäe, üksikmängu võitja leedukas Kestutis Navickas ja Ronald Üprus. Foto: Heiki Sorge

Nädalavahetusel toimus Riias rahvusvaheline sulgpallivõistlus Babolat Riga Open 2013, kus osales 121 sulgpallurit Lätist, Leedust, Venemaalt, Jaapanist, Rootsist ja Eestist. Eesti võistlejaid oli kokku 32 Nõo SK-st, TÜ ASK-st ja Tallinna sulgpalliklubist.

Võitjad selgitati mees-ja naisüksikmängus A-ja B-liigas, ning mees-, nais- ja segapaarismängus. Eestlased tegid väga tugeva võistluse ja võitsid medaleid kõigis mänguliikides.

Meesüksikmängu A-liigas sai teise koha Rainer Kaljumäe ja kolmanda Ronald Üprus (mõlemad TÜ ASK). Naisüksikmängu A-liiga võitis Helina Rüütel ja kolmas koht läks Kristin Kuubale (mõlemad Nõo SK). B-liiga teise koha võitles välja TÜ ASK sulgpallineiu Eva Arumets.

Meespaarismängu finaal kujunes TÜ ASK sulgpallurite omavaheliseks heitluseks, kus võitjateks tulid Rainer Kaljumäe-Raul Käsner ja teisele kohale jäid Heiki Sorge-Einar Veede.

Naispaarismängu võitsid Nõo sulgpallineiud Helina Rüütel-Kristin Kuuba ja kolmas koht läks paarile Kati-Kreet Marran(Nõo SK)-Helen Kaarjärv (TSK). Helina Rüütel tuli ainsana kahekordseks võitluse võitjaks.

Segapaarismängus saavutasid tubli teise koha Nõo noored sulgpallurid Marten Lepasaar ja Kati-Kreet Marran. Sportlasi juhendasid treenerid Heiki Sorge (TÜ ASK) ja Mart Mäerand (Nõo SK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles