Galerii: Rock alistas kodus Valmiera

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikool/Rock pidas Balti liigas 25. jaanuaril võiduka kodumängu lätlaste Valmieraga ning jätkab vahegrupi liidrina, olles võitnud kõik kolm mängu. Valmiera alistati skooriga 69:62, kodumeeskonna parim oli Justin Ingram 16 punktiga.

Peatreener Gert Kullamäe sõnul näitasid mõlemad meeskonnad võitluslikku mängu, mängides kaitses suure tahtega, vahendas Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi turundusjuht Ivo Hunt.

Kullamäe arvates eksis meeskond vaatamata võidule siiski lihtsatel visetel. Kaitsemänguga oli peatreener aga rahul. Meeskonnal tuleb nüüd mõnepäevane puhkus. Seejärel algab ettevalmistus Leedu turneeks.

Reedeses mängus alustas Rock kohtumist hästi ja peagi juhiti 9:4, ent veerandaja lõpus lasti ka lätlased jooksma ja nii lõppes esimene veerandaeg tasavägiselt 18:14.Poolaja võitsid tartlased 39:27 ja kolmanda veerandaja keskel venis vahe korraks ka paarikümnele punktile.

Noortest meestest koosnev Valmiera ei andnud alla ja kaugvisete ning teravate läbiminekutega tuldi tasapisi jälle lähemale. Lõpuvileks jäi tabloole siiski skoor 69:62 tartlaste kasuks.

Üleplatsimees oli aga hoopis lätlaste poolel - vaid 19-aastane Janis Berzins, kes kogus 20 punkti ja võttis kuus lauapalli.

TÜ/Rocki järgmine mäng on reedel, 8. veebruaril, mil Leedu turnee esimeses mängus kohtutakse Vilniuse Sakalaiga. Kaks päeva hiljem vastaseks Šiauliai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles