Saalihokinaised võitsid favoriiti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval alistas EMÜ SK saalihokinaiskond võõrsil 3:2 ühe selle aasta favoriidi Sparta spordiseltsi. Kohtumise normaalaeg lõppes seisuga 2:2, kuid lisaaja seitsmendal minutil suunas Inge Kuld Kati Loidi söödu vastaste väravavahi selja taha.

Tartu poolelt olid veel resultatiivsed Kaisa Aruaas (söötis Kati Loid) ja Triin Pähn (söötis Reti Väärt). Võit oli seda väärtuslikum, et siiani on Tartu naiskond Spartale suurelt alla jäänud (0:5 ja 2:11). Tabeliseisu saadud punktid siiski ei mõjutanud ning EMÜ SK on endiselt Saku ja Sparta järel kolmandal kohal.

Samal päeval kohtusid Tallinnas ka EMÜ esindusmeeskond ja TTÜ/Team Exel, kus veidi puuduliku koosseisuga mänginud EMÜ pidi tunnistama vastaste 8:0 paremust. Tartu poolt tunnistati parimaks Maarius Pärn. Meeskond on nelja võidu (üks lisaajal) ja kuue kaotusega liigatabelis neljandal kohal.

Laupäeval mängib kodusaalis EMÜ duubelmeeskond, kes esiliiga kohtumises võõrustab meeskonda TVK Leegid.

Pühapäeval sõidab esindusmeeskond Kiili kohtuma SK Saku Fortunaga. Naiste järgmine mäng toimub Kiilis alles 9. veebruaril, paus on seotud rahvuskoondise osalemisega maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril Lätis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles