FC Tartu jalgpalliklubi alustab koostööd FC Pubi Trehviga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Pubi Trehvi esindusmeeskond 2012. aastal. Nüüd on tiimi nimi ametlikult FC Tartu.
FC Pubi Trehvi esindusmeeskond 2012. aastal. Nüüd on tiimi nimi ametlikult FC Tartu. Foto: Erakogu

Eelmisel hooajal neljanda liiga võitnud FC Pubi Trehv jalgpallimeeskond ühendab jõud seni pigem noortetööle keskendunud FC Tartuga. Pärast erinevate võimaluste ja ideede kaalumist jõudsid meeskond ja noorteklubi kokkuleppele, mille kohaselt mängib alates algavast hooajast kolmandas liigas FC Tartu I ning neljandas liigas FC Tartu II.

FC Tartu I nimetab oma põhiliseks eesmärgiks teise liigasse tõusmise, sest endise Pubi Trehv klubi esindaja Tauno Trinki sõnade kohaselt on meeskonnaga juba liitunud ja veel liitumas mitmeid asjalikke, tarku ja mitmekülgseid mängijaid. Ühtlasi hakatakse tegema terve hooaja vältel tihedat koostööd duubelmeeskonnaga.

Trink nimetab uut väljakutset üheks elu huvipakkuvaimaks väljakutseks, mida seni tema isiklikus plaanis jalgpallimaastikul tehtud on. "Korraliku jalgpallipüramiidi ehitamine ja selle moodustamise protsessis osalemine on olnud üks minu unistusi. Olen õnnelik, et FC Tartu juhtidele meeldis meie idee, eesmärgid ning visioon," selgitas ta.

Trehvi meeskonna teine tähtis vedur Sander Kilk ütles, et selline koostöövorm mõne Tartu ambitsioonika noorteklubiga oli tal peas tiksunud pikka aega ning Tammekale ja Santosele on vaja hakata Tartus tõsisemalt vastu, seda nii noorte kui ka esindusvõistkonna tasandil.

FC Tartu looja Lauri Rand on samuti koostööprojektiga rahul ning rääkis, et Trehvi meeskond polnud ainuke, kes neile uueks hooajaks sellise ettepaneku tegid, kuid just nendega ühtisid visioonid kõige paremini. "Nüüd on FC Tartu noortevõistkondadest sirguvatel poistel tulevase FC Tartu I esindusvõistkonna näol väljund olemas,” sõnas ta.

Nii FC Tartu I kolmandas liigas kui FC Tartu II neljandas liigas alustavad hooaega aprillikuus. Esmakordselt osaleb FC Tartu ka naiste teises liigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles