Suure koolistaadioni uuendamine jääb poolikuks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tamme Gümnaasium.
Tartu Tamme Gümnaasium. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tamme gümnaasium saab peagi väikse spordiväljaku, kuid kunstigümnaasiumi ja kutsehariduskeskuse staadionil ei ole linnal rahapuuduse tõttu võimalik kõiki plaane täita.



«Tamme gümnaasiumi ministaadion saab suve hakuks valmis,» kinnitas Tartu abilinnapea Jüri Sasi.



Kooli naabruses parklana kasutatud platsil tehti spordiväljaku rajamiseks vajalikud eeltööd juba mullu. Pisut enam kui 270 000 krooni eest kooriti seal pinnast, ehitati drenaaž ning paigaldati kaablikaitsetorud, geotekstiil ja killustikualune esimene kiht.



Nüüd on sel miniväljakul kohe-kohe algamas maapealsed tööd. Ligi 870 000 krooniga rajatakse kunstmurukattega palliplats ning paigaldatakse valgustus ja piirdeaed. «Juuni alguseks tahame selle koha valmis saada,» ütles Sasi.



Töö jätkub ka kunstigümnaasiumi ja kutsehariduskeskuse staadionil, kuhu eelmisel aastal ehitati sademeveekanalisatsioon. «Täies mahus ei saa me seal aga oma plaane täita, raha lihtsalt pole,» märkis abilinnapea.



Kava järgi pidi kahe suure kooli staadion saama kaks pallimänguväljakut, millest üks on tartaankatte ja teine kunstmurukattega, teisaldatava tribüüni, piirdeaia, juurdepääsuteed ja välisvalgustuse.



«Tartaankattega väljakut sinna praegu ei tule, ka teisaldatav tribüün jääb ära,» ütles Sasi. «Staadion saab ühe kunstmurukattega palliplatsi ja valgustuse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles