Suusahunt võib jätta lapsed liuväljale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni finišipaigas asuv uisuplats.
Tartu maratoni finišipaigas asuv uisuplats. Foto: Sille Annuk

Et «korraks» suusarajale läinud issid kaovad vahel kolmeks tunniks metsade vahele, peab kaasa võetud lähedastel ka midagi olema teha, selgitas Tartumaa tervisespordikeskuse juht Priit Viks (pildil). Sestap avas keskus Tartu maratoni finišipaigas uisuplatsi, mille kasutamine ei maksa midagi.

Nädalavahetusel on radadele kogunemas taas suur hulk rahvast. «Nii-öelda spordilaulupeod. Siis tekivad parklatesse autodest lausa järjekorrad,» kirjeldas keskuse juht. Selleks ajaks on plaanis tööle panna ka uisulaenutus.

Lisaks peaaegu 600-ruutmeetrisele uisuplatsile, mille jää lihviti eile ideaalilähedaselt siledaks, tahab keskus sportliku ajaveetmise võimalusi tublisti juurde luua. Juba on valmis väike seikluspark ja jõulinnak. Töö käib, et avada ümber kahe järve Elva suunas uusi matka- ja suusaradu. Uuendusi on tulemas veelgi, lisas Viks.

Vahepealsest sulast hoolimata on jätkuvalt avatud Tartu maratoni rada ning suusatamisolud on head.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles