Maavalitsus ootab bussireisijatelt tagasisidet

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil liinibuss Tartu vallas Äksis.
Pildil liinibuss Tartu vallas Äksis. Foto: Sille Annuk

Tuleval aastal lõppev liinivedude leping osaühinguga Tarbus on pannud Tartu maavalitsuse uurima, kuidas parandada reisijateveo kvaliteeti ning mida teha teisiti. Selle kohta on oodatud informatsioon ja ettepanekud eelkõige bussisõitjatelt.

Maavalitsuse teatel on aasta teises pooles plaan välja kuulutada riigihanke uue vedaja leidmiseks. Hankedokumentide oluline osa on busside liinivõrk ja sõiduplaan, mida on võimalik just praegu ümber kujundada selliselt, et need vastaksid võimalikult hästi reisijate vajadustele.

Uued piletimüügisüsteemid on andnud head tagasisidet busside täituvuse kohta. Raskem on aga koguda teavet nende ühenduste kohta, mida pole, kuid mille järele oleks nõudlus.

Nii ootabki maavalitsus tagasisidet, missugused liinid on just teie liikumiste ja toimetamiste jaoks kõige tähtsamad? Kus on puudujääke ja arenguruumi?

Oma mõtetest saab teada anda kirjaga (Tartu Maavalitsus, Riia 15, 51010) või e-kirjaga (mv@tartumaa.ee). Kasutada võib ka ankeeti, mis on leitav maavalitsuse veebilehelt tartu.maavalitsus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles