Noori oodatakse ideid viimistlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tegutsemishimulised noored on 19. ja 20. jaanuaril oodatud Euroopa Noorte üritusele Idee24, kus ideedest aidatakse lihvida rahastustaotlusi.

Osalema on oodatud noored alates 15. eluaastast, nelja kuni seitsme liikmega rühmades ning koos vähemalt 18-aastase rühmajuhiga (noorsootöötaja, huvijuht, rühmaliider), kellel on soov ja tahtmine projekti teha. Üheskoos saab algusjärgus või pooleliolevaid projektiideid täiendada või hoopis midagi uut välja mõelda.

Koos koolitajate ning Euroopa Noorte Eesti büroo nõustajatega vormitakse 24 tunni jooksul noorte ideed rahastustaotlusteks, mida võib esitada programmi Euroopa Noored taotlustähtajaks, 1. veebruariks.

Ideeööpäev on samal ajal Tartus ja Tallinna lähistel ning osalejatele tasuta. End kirja panna saab internetis aadressil http://euroopa.noored.ee hiljemalt 13. jaanuaril.

Lisateavet saab meili teel annely.aasalaid@archimedes.ee või 697 9236.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles