Tartu Tamme gümnaasiumi direktoriks saab Vallo Reimaa

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Reimaa.
Vallo Reimaa. Foto: Liis Treimann

Koolijuhi koha Tamme gümnaasiumis jättis septembrikuus ootamatult vabaks kauaaegne direktor Toomas Mälksoo, kelle asemel alustab jaanuaris tööd omaaegne regionaalminister Vallo Reimaa.

Novembris välja kuulutatud direktorikonkursile esitas oma dokumendid 10 kandidaati, kellest konkursikomisjon kutsus vestlusele kolm, kinnitas Tartu linnavalitsus.

Eile, 27. detsembril peetud vestlusvooru tulemusel otsustas komisjon esitada Reimaa Tamme gümnaasiumi direktoriks.

Reimaa on lõpetanud Tartu Ülikooli ajaloolasena. Arvestatava juhtimiskogemuse on ta omandanud töötades Jõhvi gümnaasiumi direktorina ja Jõhvi linnapea asetäitjana hariduse ja kultuuri alal.

Aastatel 2007 - 2008 oli ta regionaalminister. Alates 2009. aastast töötab ta Tartu Herbert Masingu koolis direktori asetäitjana õppealal ning alates 2011. aastast arendusalal. Ta on olnud mitmete Ida-Virumaaga seotud suuremate arendusprojektide eestvedajaks, seal hulgas Jõhvi gümnaasiumi väljaarendamine Ida-Viru maakonna juhtivaks eestikeelseks gümnaasiumiks, seisab komisjoni protokollis.

Vallo Reimaa asub Tamme gümnaasiumi direktorina tööle 4. jaanuaril.

Varasemalt on Reimaa kandideerinud ka Tartu Kivilinna gümnaasiumi direktoriks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles