Balti liiga finaalipiletite müük läks lahti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliväljak, millel Rock võitis Balti liiga pronksmedalid, jääb TÜ spordihoone kergejõustikhalli koduste meistrivõistluste lõpuni.
Korvpalliväljak, millel Rock võitis Balti liiga pronksmedalid, jääb TÜ spordihoone kergejõustikhalli koduste meistrivõistluste lõpuni. Foto: Margus Ansu

«Ühe pileti ostsin, endale,» ütles eile hommikul Tartu Ülikooli spordihoone fuajees Balti liiga finaalmängudele kaasaelamise õiguse lunastanud Martin Geimonen.


Kuigi ametlikult oli piletimüügi algusajaks kuulutatud kell kümme, käis kibekiire pääsmete ostmine juba mõnikümmend minutit varem. Sestap oli kella kümne ajal spordihoone eesruumis suhteliselt rahulik. Leti ees sabatas vaid paar-kolmkümmend fänni.



Rocki hooajapileti omanik Geimonen ei ühine nende torisejatega, kelle arvates peaks hooajapiletiga priipärast finaalturniirile pääsema: «Mina olen selle poolt, et hooajapileti oma­nikud saavad sisse soodushinnaga. Finaalturniir ei ole ikkagi tavaline hooaja mäng.»



«Turniir oleks võinud sattuda ju ka Vilniusesse ja see oleks juba väga kallis variant olnud,» lisas ta.



Kõik võimalused


13. hooaega Rocki fänn Geimonen loodab, et kolmas koht Rockile ikka tuleb, aga ka poolfinaalis Žalgirise vastu on kõik võimalused olemas.



«Ma parem rahast ei tahaks rääkida,» ütles peotäie piletitega leti juurest tulnud Jaan Lusikas, kel oli plaan veel pileteid soetada. «Meil on väga hästi läinud,» oli ta õnnelik, «mina olen tänulik, et selline asi on Tartus.» 



«Eks me võiksime siin ju diskuteerida,» kommenteeris ta nn hooajapiletite probleemi, «aga olukorras, kus võetakse ka haigekassalt raha ära, leian ma, et kõik on õigesti tehtud. Raha peab teenima ja üritus peab olema vääriline. Ma loodan väga, et see raha läheb ka korvpalli edendamiseks.»



Nauditav mäng


Lusikas vaatab korvpalli enda sõnul selle pärast, et see on nauditav mäng, ja ta tahab alati, et Rock võidaks, aga samas peab ta ennast realistiks.



«Kui sel turniiril Rock saavutab ühegi võidu, on põhjust pidutseda kõigil,» on ta prognoosides ettevaatlik. «Teine koht oleks super-hüper ja miks ta ei võiks tulla. Rock on näidanud, et kui kõik asjad klapivad, pole midagi võimatut. Samas on olnud ka väga kurbi päevi.»



Kui meeskond ennast üle ei häälesta ja lõhki ei lähe, näeme ilusaid mänge, oli Lusikas kindel.



Balti liiga finaalmängud on ülikooli spordihoones 24. ja 25. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles