Lasteaed kogus laadaga raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud neljapäeval Tartu Ristikheina lasteaias peetud heategeval jõululaadal kogusid vanemad omatehtud esemete müügist 479 eurot, mille abil ostetakse lasteaia õuealale uusi mänguatraktsioone.

Ristikheina lasteaia direktor Margot Fjuk rääkis, et Tartu linna rahastamisel on valminud lasteaia õueala uuendamise projekt, mille järgi rajatakse järgneva kahe aasta jooksul õue paviljonid, väike jalgpalliväljak, jalgrattarajad, korvpallikorvid, uued suured atraktsioonid ning õuesõppeala. Kõik vahendid tuleb lasteaial endal osta, kuid Fjuki sõnul nende eelarvest selleks ei jätku.

Selleks korraldati lapsevanemate abiga tänavu kevadel esimest korda heategevuslaat, kus koguti üle 300 euro, ning direktori kinnitusel on plaanis laadatava kindlasti jätkata.

Lasteaed on viimase kahe aasta jooksul juba ostnud 14 000 euro eest suuri mänguvahendeid, mis ootavad praegu laos õueala valmimist.

Linna tuleva aasta eelarves on ette nähtud 40 000 euro eest teha hoovis drenaaži- ja tasandustöid. Alanud on ka kaevetööd, et seni gaasikütet kasutanud lasteaed saaks liituda keskküttega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles