Do tegi judo karikavõistlustel puhta töö

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad Do klubi judokad
Võidukad Do klubi judokad Foto: Andres Põhjala

Oma kodusaalis A. Le Coq’i spordimajas nädalavahetusel toimunud Eesti karikavõistlustel judos võttis Do oma valdusse nii noorte kui ka täiskasvanute võistkondliku karika. Kui vanade karikavõitu oli oodata, siis noored tegid meeldiva üllatuse.

Täiskasvanute karikavõidu tõid Janno Põder (kuni 66 kg), Martin Järveoja (kuni 73 kg), Andre Seppa (-81 kg), Aigar Milenberg (-90 kg) ja Juhan Mettis (+90 kg).

Teine koht kuulus Do teisele võistkonnale koosseisus Mait Mikkelsaar, Rivo Jurs, Indrek Hopfeldt, Maxim Katashov, Edward Murel ja Martin Padar. Kolmandaks jäeti Tallinna Ookami.

Noorte karikavõidu sepistasid Theodor Ehari (-50 kg ), Brett Sooniste (-55 kg), Pärt Laas (-60 kg), Kevin Klaos (-66 kg), Karl Ernst Saal (-73 kg), Sander Ludvig (-81 kg) ja Mattias Kuusik (+81 kg).

Finaalis alistati tasavägises ja emotsionaalses kohtumises suurfavoriit Tallinna Aitado, kolmas oli Ookami. Otsustava võidu tõi viimases raskekaalu kohtumises Mattias Kuusik, alistades efektse ipponiga endast paarkümmend kilo raskema tallinnlase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles