Miks paljastab maratoniklubi üllatuse enne õiget aega?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klubi Tartu Maraton pakub oma koduleheküljel võimalust kinkida sõbrale osalemist mõnel rahvaspordiüritusel. Kui lunastada kinkekaart klubi kontorist, ei ole probleemi, aga kui teha seda internetis, saab tulevane kingiomanik ka ise kohe teada, mis teda näiteks jõuluvana kotis ootab, sest pärast arve tasumist potsatab teavitus mõlema osapoole postkasti. Miks on vaja kingisaajat kohe teavitada?

Vastab klubi Tartu Maraton pressiesindaja Greete Kempel:

Meil on kinkekaardi ostmiseks kaks võimalust. Üks variant on osta kinkekaart teatud summa väärtuses ning inimene saab ise valida, kuidas ja milleks ta soovib seda kasutada (st valib ise maratoni ja/või soetab mõne või mitu suveniiri).

Teine variant on inimene maratonile registreerida ja siis pärast seda saata meiliaadressile kingisaaja nimi, distants ja maraton, kuhu ta registreeriti, ja soov, mille meie kujundaja kannab kinkekaardile.

Registreerimiseks on kaks võimalust: kas teha seda interneti teel või siis tulla büroosse. Kui registreerida interneti teel, siis tõepoolest läheb e-kiri inimesele, kelle e-post on pandud registreerimisel osaleja nime lahtrisse.

Kuidas saaks üllatus siiski üllatuseks jääda?

Oleme soovitanud seal kasutada registreerija-kinkija enda e-posti aadressi. Kinkijad võtavad meiega tavaliselt ühendust, kui neil küsimusi tekib, ja oleme neid telefoni või e-posti teel ka juhendanud.

Kas plaanite koduleheküljele ka selgituse lisada?

Lisame e-kirja kohta käiva info ka kinkekaardi rubriigi alla, et inimestel lihtsam oleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles