Nooruse galeriis tuleb laat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kõrgema kunstikooli galerii Noorus.
Tartu kõrgema kunstikooli galerii Noorus. Foto: Lauri Kulpsoo

Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid ja õppejõud on taas ühendanud oma loomingulise jõu. Tulemuseks on näitus, mida saab vaadata Nooruse galeriis (Riia 11) tänasest kuni 22. detsembrini. Eeloleval reedel kell 16–19 on aga sealsamas laat.

Näitus ja laat tekib galerist Eneli Lutsu teatel puhtast tegutsemisrõõmust. Väljapanek täieneb, sest oma töid on kutsutud tooma kõik Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid, õppejõud ja vilistlased.

Piire ei ole seatud, oodatud on kõik, mida keegi välja panna soovib: maalid, graafika, skulptuurid, fotod, ehted ja tarbekunstiesemed.

Laadal tutvustavad kunstnikud ise oma loomingut, aga ka müüvad ning mõnedki valmistavad seda kõigi silme all. Nobenäpud on laadapäeval oodatud töötubadesse. Muusikat teevad Kristiina Päss (laul), Maimu Jõgeda (akordion) ja Tõnis Koppel (bass) Elleri koolist.

Nii näituse kui ka laada külastamine ja töötubades osalemine on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles