Kas Bigbank Tartu saab uue treeneri?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peetud võrkpalli karikavõistluste poolfinaalis vandus Bigbank Tartu 0:3 alla Pärnule. Geimides õnnestus saada vaid 15, 17 ja 19 punkti. Meeskonna mänedžer Alari Jõesaar ütles eilses Õhtulehes, et nii edasi minna ei saa. Kas Bigbank Tartu saab uue treeneri?

Vastab: mänedžer ja klubi juhatuse liige Alari Jõesaar:

Kust see välja tuleb? Konkreetselt sellist asja väita küll ei saa. Kõigepealt tuleb igaühel peeglisse vaadata ja siis asjad selgeks rääkida. Oleme kehvasti esinenud ja see mäng oli kole, aga ma ei julge küll väita, et nii nüüd ongi.

Kas lisandub veel mängijaid?

Ka seda ei saa praegu väita, aga 15. jaanuarini on meil aega. Paberi peal on meeskond olemas: kaks Läti ja kaks Eesti koondislast, lisaks noored tulevikulootused, peab meeskonna lihtsalt mängima saama.

Kas Montenegrost lahkuvale Oliver Vennole teete pakkumise?

Ei usu, ei näe erilist mõtet. Pealegi, kust see raha võtta, mida Venno tahab. Meil on endal Žuravljov, kes ka diagonaalründaja kohal mängib, ja Taavi Nõmmistu ka. Kuhu teda panna oleks?

Ma isegi ei tea, kellel nüüd teda vaja on. Pärnul võib-olla, aga nad mängivad praegu nii hästi, et ei tea, kas neil on mõtet süsteemi muuta. Rakvere ja Võru oleksid ainsad, kellel oleks vaja meest sellele positsioonile.

Aga mis siin ikka praegu arvata. Las tuleb Tartusse ära ja vaatame, mis ta üldse räägib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles