Gert Kullamäe: Ingram mängib

Vahur Kalmre
, Tartu Postimehe vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki fännid on tänaseks otsustavaks mänguks valmis.
Rocki fännid on tänaseks otsustavaks mänguks valmis. Foto: Jaan Olmaru / Tartu Postimees

Tartu Rock peab täna tähtsa eurosarja kohtumise Rumeenias kohaliku Gaz Metan Mediase võistkonnaga ning peatreener Gert Kullamäe kinnitusel lööb Rocki meeskonnas kaasa ka viimastel päevadel seljavalu kurtnud Justin Ingram, teatab Rumeeniast mängusaalist Tartu Postimehe reporter Jaan Olmaru.

Jaan Olmaru Rumeeniast:

Mäng toimub spordihallis, kuhu mahub umbes 500 inimest. Kas väike saal on Rockile kasuks, näitab Kullamäe sõnul mäng.

„Oleme teinud siin kaks trenni ja kerge siin olema ei saa, aga peame hakkama saama,“ sõnas Kullamäe, keda võttis spordihalli juurde saabudes vastu Rocki fännide laulukoor. 

Kullamäe sõnul on meeskond tähtsaks kohtumiseks valmis. „Me oleme mänguks valmis, aga vaatame, kuidas minema hakkab. Taktika on meil olemas, aga kõik sõltub sellest, kuidas asjad toimima hakkavad.  Kompromissitust võitlusest üksi ei piisa, kõik muud asjad peavad ka toimima. Tuleb hoida külma pead, pluss taktikalised nüansid,“ sõnas Kullamäe Tartu Postimehele vahetult enne mängu.

Paar päeva tagasi seljavaludega võidelnud Rocki mängujuht Justin Ingram teeb samuti sooja ja on valmis võitluseks. „Justin Ingrami selg peab ja mees mängib,“ kinnitas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles