Linn piirab lume tõttu koolide ja lasteaedade juures liiklemist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pargi ja Tähe tänava ristmikule ilmub linna suunduvale sõidusuunale taas keelumärk.
Pargi ja Tähe tänava ristmikule ilmub linna suunduvale sõidusuunale taas keelumärk. Foto: Sille Annuk

Talvised teeolud Tartus on toonud kaasa vajaduse muuta ohutuse eesmärgil liikluskorraldust lasteasutuste juures ja kitsamatel tänavalõikudel.

Linna liikluskorraldusteenistuse teatel puudutavad muudatused kitsamaid tänavalõike ning piirangud hakkavad kehtima 5. detsembrist.

Näiteks keelatakse Kopli - Piima ristmikult sissesõit Piima tänavale. Kutsehariduskeskuse ning kunstigümnaasiumi Piima tänava poolsetest parklatest on lubatud ainult parempöördega väljasõidud.

Näituse - Kooli ristmikult ei tohi aga enam sisse sõita Kooli tänavale (Miina Härma gümnaasiumi suunas) tööpäeviti kell 7.30 - 8.30. Koolimajja ning kohalike elanike juurdesõidud toimuvad Tõnissoni tänava suunalt.

Raatuse - Põik ristmikult keelatakse sissesõit Põik tänavasse (v.a Raatuse tänava parklasse). Põik tänavasse juurdepääs toimub Fortuuna tänava suunast.

Tähe - Ropka ristmikult keelatakse sissesõit Ropka tänavale. Samuti keelatakse Tähe tänaval kesklinna suunaline liiklus Õnne, Tolstoi, Eha ja Pargi ristmikelt.

Kalevi tänaval (Lao ja Aida vahelisel lõigul) kehtestatakse parkimiskeeld. Tiigi tänaval (Vaksali ja Tiigi 67 vahelisel lõigul) kehtestatakse ühel teepoolel parkimiskeeld.

Lääne tänaval (Lääne 1-ga külgneval lõigul) kehtestatakse parkimiskeeld. Samuti tuleb parkimiskeeld Uus 5 sissesõiduteele.

Piirangud jäävad kehtima kuni talve taandumiseni. Sõltuvalt lumeoludest võib ajutisi liiklusmuudatusi lisanduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles