Rocki fänniseltskond on jõudnud Poola

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki fännid Poolas teel Rumeeniasse.
Rocki fännid Poolas teel Rumeeniasse. Foto: Jaan Olmaru / Tartu Postimees

Laupäeva öösel vastu pühapäeva, täpselt kümme minutit pärast südaööd, startis läbi lumise Tartu Rumeenia poole teele 40-pealine Tartu Rocki fänniseltskond, et toetada TÜ/Rocki korvpallimeeskonda teisipäevases ülitähtsas EuroChallenge’i sarja mängus kohaliku Gaz Metan Mediase vastu.

Reis on ajalooline, sest mitte kunagi varem pole fännid võtnud ette nii pikka bussireisi. Samuti pole bussiga välismängule sõitnud seltskond olnud nii rohkearvuline.

Reisi tähtsusest annab märku ka see, et Rocki toetajaid on tulnud abistama kümmekond Eesti korvpallikoondise fänni, kaasas lipud ja loosungid.

Tähtsa reis teeb kaasa ka Tartu Postimehe reporter Jaan Olmaru.

Täna õhtuks jõuab fänniseltskond Poola-Slovakkia piirile, kus ööbitakse hotellis.

Rocki alagruppi juhibki hetkel Rumeenia klubi Gaz Metan Medias 3 võidu ja ühe kaotusega. Rockil ja Juznõi Himikul on tabelis kummalgi kaks võitu ja kaks kaotust ning prantslaste JDA Dijonil üks võit ja kolm kaotust.

Alagrupist pääseb edasi kaks paremat. Seega vajab Rock Rumeenias võitu. Kodus kaotas Rock Gaz Metan Mediasele kahe punktiga, 68:70.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles