Tartumaa sulgpallurid võistlesid Soomes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa noorte kalenderplaani kuuluval Finnish Junior International sulgpallivõistlustel osalesid kaheksa erineva riigi parimad noored. Tartumaa noorte laeks jäi jõudmine poolfinaali.

Naispaaridest jõudsid poolfinaali Kristin Kuuba-Helina Rüütel  meespaaridest aga Sten Rääbis-Sander Merits ja Sander Sauk-Mihkel Talts. Üksikmängu poolfinaali jõudis Kristin Kuuba, kus tuli aga alla vanduda Horvaatia esinumbrile.

Samal ajal toimus ka rahvusvaheline Vantaa Junior International neljas erinevas vanuseklassis. U13 poiste üksikmängus võitis esimese koha Karl Kert Triitonist. U17üksikmängu finaali jõudis poolfinaalivõiduga šoti parima noormehe üle Mihkel Laanes, kuid finaalis tuli tal tasavägilise mängu järel alla vanduda Austria sulgpallurile.

Poolfinaali jõudsid ka Sale-Liis Teesalu neidude U17 üksikmängus ja Mikk Õunmaa-Hendrik Neemre U17 paarismängus ning Markus Lõo-Karl Kert poiste U15 paarismängus.

Saabuval nädalavahetusel saavad meie noored oma võimeid võrrelda Tartus toimuval  Eesti noorte GP-l, kuhu lisaks on oodata ka üle saja noore sulgpalluri Lätist, Leedust, Venemaalt ja Valgevenest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles