Piparkoogivõistlus algab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Saabugu detsembris või maailmalõpp, Tartu Postimehe päkapikke see ei hirmuta ja pikkade traditsioonidega piparkoogivõistlus tuleb niikuinii.

Järgmise kolme nädala jooksul võtame vastu igasuguseid piparkooke kõigilt küpsetajatelt. Taina võib ise teha või poest osta, sama lugu on glasuuriga. Küpsetada võib ihuüksi, koos pere, sõpruskonna või hoopis kolleegidega ning harrastajate kõrval on avatud ka proffide võistlusklass.

Piparkookide juurde tuleb tavapäraselt märkida küpsetaja nimi ja kontaktandmed, oodatud on ka retseptid ning jutud oma piparkookide ja võistlustöö kohta. Luuleanniga õnnistatutelt ootame omaloodud luuletusi.

Päkapikkude lemmikpiparkookide küpsetaja saab auhinnaks Postimehe aastatellimuse, nipet-näpet jagub ka teistele usinatele.

Piparkoogid palume saata või tuua hiljemalt 17. detsembril Tartu Postimehe toimetusse aadressil Gildi 1, meie uksed on lahti tööpäeviti kell 9–17.

Parimate küpsetiste kohta saab lehest lähemalt lugeda ja pilte võistlustöödest näha pärast jõulupühi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles