Saalihokinaiskond võitis Jõgevat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval avas EMÜ SK saalihokinaiskond oma selle hooaja võitude arve, kui seisuga 8:2 alistati Jõgeva SK Selver/Tähe naiskonda. "Mängupilt on meil iga mänguga kindlasti paremaks läinud, aga ikkagi ei oska rahul olla, sest näen võistkonnas potensiaali palju enamaks. Meelehärmi valmistab kohatine peataolek ja uinumine," arvas treener Talis Mölder pärast mängu.

Esiliigas mängiv EMÜ duubelmeeskond alistas kodus 10:5 Maitimi. "Peaks rahul olema aga ei suuda, sest nii palju jäi varu. Kolmas kolmandik oli väga hea, võis siis tuli lihtsalt energiavahekord meeskondade vahel esile aga tundus, et nii öelda hakkasime mängima," selgitas Mölder.

Teises liigas osalev EMÜ III jäi napilt 6:7 alla Valga Välgule. "Poisid olid tublid, võitlesid kõvasti, kuid õnn ei soosinud seekord, postid ja latid päästsid Valga omasid mitmel korral," kommenteeris EMÜ III treener Daniel Matsukevitš.

Laupäeval sõidavad nii esindusmeeskond kui naiskond Jõgevale, et Virtuse spordihoones pidada korduskohtumised. Naised mängivad kell 15, mehed kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles