U18 võrkpallipoisid jõudsid poodiumile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Premium7/Salva Tartu nime all mängivad SK Duo poiste võistkond võitis Pärnus toimunud U18 vanuseklassi finaalturniiril kolmanda koha. Tegemist on äärmiselt tubli saavutusega, sest peale "Venno ajastut" on see esimene kord poodiumil. Turniiri võitis Selver Tallinn, teise koha sai Viljandi SK.

"Kogu turniiri väitel mängiti võitluslikult ning iga mees üritas endast maksimumi välja pigistada. Samas varu on veel küllaga ja loodetavasti ei ole kolmas koht veel võimete lagi," kirjeldas poiste treener Hendrik Rikand. Premium7/salva Tartu mängis koosseisus Sten Trahv, Silver Vaino, Roland Pajuleht, Marten Tamm, Meelis Pihlap, Egert Plank, Robin Gross, Marten Kose, Joosep Saluorg ja tartlaste turniiri parimaks valitud Erik Kergand. Poisse treenib ja juhendab ka Oliver Lüütsepp.

Samal ajal Pärnus peetud tütarlaste U18 vanuseklassi teisel finaalturniiril alistas Premium7/Salva Tartu kõik oma vastased ning saavutas üldises paremusjärjestuses seitsmenda koha. Nüüd kohtutakse tsooniturniiril Tartu spordiseltsiga Kalev, VK Täht ja Pärnu VK esindustega, et selgitada kaks võistkonda, kes järgmisel korral kõrgemas seltskonnas pallida saavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles